Kirarin Revolution | Első magyar rajongói oldal
ÜDVÖZLÜNK

Üdvözlünk a kawaii-kirari.gp-n. Oldalunk a Kirarin Revolution című animével foglalkozik. Magyarországon a miénk volt az első, ezzel az animével - és mangával - foglalkozó oldal. Szépen indultunk, ám később különböző okok miatt az oldal fejlesztése leállt. Voltunk több tárhelyen is, de záráskor úgy döntöttünk, hogy vissza tesszük ide, az eredeti tárhelyre. A tartalmat nem vesszük le, amit eddig megcsináltunk, az már itt marad, habár nagyon sok anyagunk elveszett. Persze ez nem zárja ki azt, hogy néha-néha nem kerül fel egy-egy cikk. Kellemes böngészést kívánunk: Clau-chan & E

 

FŐOLDAL BELÉPÉS REGISZTRÁCIÓ

 

 
CLAU OLDALAI

Ha van kedvetek nézzetek be a többi általunk szerkesztett oldalakra is. Az anime kedveleőinek tartogatunk még két másik oldalt is, az egyik az InuYashával foglalkozik, a másik pedig Clau-chan többi kedvenc animéjével. A varázslatok szerelmesei bepillanthatnak Harry Potter világába vagy átélhetik a Bűbájos boszorkák kalandjait. Végül pedig a kreatívabbak benézhetnek E oldalára - igaz most váltott erre a témára, így nem sok még a látni való - ahol könyvekről, filekről, stb. találhattok infókat. :]

 
MENÜ

Itt találjátok a tartalmat: az animéről, mangáról. Oldalról, szerkesztőkről... Az extrák, a média és a fan club is itt kapott helyet.

 
CSERÉK

Leginkább olyan oldalak kerülnek ki ide, amelyeket gyakran látogatunk. Ennek ellenére nyudogtan kérhetsz cserét, ám felhívjuk a figyelmed, hogy mi döntünk, tehát, ha nem fogadjuk el, akkor ne sértődj meg. Cserét csak, és kizárólag [itt] kérj, máshol nem is reagálunk rá.

 
CHAT

A chat-et beszélgetésre használjátok. Ne veszekedjetek, ne káromkodjatok, ne hírdessetek (erre a célra van fenntartva egy reklámkönyv)! Az oldalt ketten szerkesztjük - csak úgy mondom, az újaknak - és nevünk is van ám! Clau-chan és E - nem pedig kedves szerkesztők... Kellmes cseverészést!

 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2010-05-26
 
TÖRTÉNET

 

Történet

A Kirarin Revolution egy idol-anime. Az idol-anime lényege, hogy egy fiatal lány híressé akar válni, és ezáltal rengeteg mindent kell elviselnie, és sokmindenen megy keresztül, mire sikerül elérie a célját. Nagyon fontos tényező a kitartás, és az, hogy soha nem szabad feladni. Ilyen animék még: a Nana (csak félig) és a Kaleido Star is.

A Kirarin Revolution esetében adott egy nagyon szép, 14 éves lány, Tsukishima Kirari. Egyetlen gond van csak, Kirari minden energiáját az evésre fordítja, ezáltal nem ismeri az éppen aktuális sztárokat sem, és nem igazán érdekli őt a sztárok csodás világa sem. Emellett ügyet sem vet az olyan apróságokra, mint a divat vagy a smink. Ám egyvalamit mégiscsak szeretne, mégpedig szerelembe esni. Nehéz dolga van, ugyanis, ha egy fiú randira akarja hívni, Kirari furcsa evési szokásai miatt minden fiújelölt megfutamodik.

Kirari egy napon hazafelé tart az iskolából, amikor egy teknőst lát a városban egy fa tetejét. Kirari megmenti a teknőst, de lezuhan. Egy idegen fiú kapja el, akibe Kirari első látásra beleszeret. Az ismeretlen fiú hálája jeléül egy koncertjegyet ad neki. Kirari, hogy újra találkozhasson a rejtélyes idegennel, elmegy a koncertre. A főbejárat helyett a személyzeti bejárat felé veszi az irányt. Itt egy idegen fiúba botlik, aki nagyon gonoszul viselkedik vele, és széttépi a kocertjegyét, valamint megtiltja a meglepett Kirarinak, hogy Seiji közelébe menjen (ugyanis így hívják a fiút, akibe Kirari beleszeretett).

Kirari azonban nem adta fel, és nagy nehézségek árán bejutott az épületbe, de nem találta meg Seijit. Egy létra segítségével a színpad fölé kerül. Onnan fentről meglátja Seijit, és a "gonosz fiút", Hirotot is, amint a színpadra lépve üdvözlik a közönséget. Kirari véletlenül lezuhan a színpadra, ahonnan a fiúk gyorsan kimentik. Kirariban végre tudatosult, hogy hőn imádott szerelme, és Hiroto nem más, mint a legnépszerűbb fiúbandának, a SHIPS-nek a tagjai.

Hiroto utasítja Kirarit, hogy menjen el, mivel Seijinél semmi esélye, mert nem ugyanabba a rétegbe tartoznak. Kirari ezt nem hagyja annyiban, és elhatározza, hogy ő is sztárrá fog válni, és ezáltal Seiji mellett lehet.

A történet tulajdonképpen itt kezdődik el. Bemutatja, miként válik egy "zabagép" lányból, egy idol példakép, egy sztár. Kirarinak nagyon sok nehézséggel kell szembenéznie, és természetesen rivális sztárok is az útjába kerülnek, de a SHIPS tagjai, Seiji és Hiroto mindenben segítenek neki, és persze ne feledkezzünk meg Kirari legjobb barátjáról Kávéról sem, aki "elvégezte" a Macskavölgyi Egyetemet =)

Érdekesség, hogy ebben az animében majdnem minden karakternek van egy kisállata, és itt a kisállatoknak is nagy szerepe van. Emellett a szinkronhangokat híres japán énekesek adták hozzá.

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!