Kirarin Revolution | Első magyar rajongói oldal
ÜDVÖZLÜNK

Üdvözlünk a kawaii-kirari.gp-n. Oldalunk a Kirarin Revolution című animével foglalkozik. Magyarországon a miénk volt az első, ezzel az animével - és mangával - foglalkozó oldal. Szépen indultunk, ám később különböző okok miatt az oldal fejlesztése leállt. Voltunk több tárhelyen is, de záráskor úgy döntöttünk, hogy vissza tesszük ide, az eredeti tárhelyre. A tartalmat nem vesszük le, amit eddig megcsináltunk, az már itt marad, habár nagyon sok anyagunk elveszett. Persze ez nem zárja ki azt, hogy néha-néha nem kerül fel egy-egy cikk. Kellemes böngészést kívánunk: Clau-chan & E

 

FŐOLDAL BELÉPÉS REGISZTRÁCIÓ

 

 
CLAU OLDALAI

Ha van kedvetek nézzetek be a többi általunk szerkesztett oldalakra is. Az anime kedveleőinek tartogatunk még két másik oldalt is, az egyik az InuYashával foglalkozik, a másik pedig Clau-chan többi kedvenc animéjével. A varázslatok szerelmesei bepillanthatnak Harry Potter világába vagy átélhetik a Bűbájos boszorkák kalandjait. Végül pedig a kreatívabbak benézhetnek E oldalára - igaz most váltott erre a témára, így nem sok még a látni való - ahol könyvekről, filekről, stb. találhattok infókat. :]

 
MENÜ

Itt találjátok a tartalmat: az animéről, mangáról. Oldalról, szerkesztőkről... Az extrák, a média és a fan club is itt kapott helyet.

 
CSERÉK

Leginkább olyan oldalak kerülnek ki ide, amelyeket gyakran látogatunk. Ennek ellenére nyudogtan kérhetsz cserét, ám felhívjuk a figyelmed, hogy mi döntünk, tehát, ha nem fogadjuk el, akkor ne sértődj meg. Cserét csak, és kizárólag [itt] kérj, máshol nem is reagálunk rá.

 
CHAT

A chat-et beszélgetésre használjátok. Ne veszekedjetek, ne káromkodjatok, ne hírdessetek (erre a célra van fenntartva egy reklámkönyv)! Az oldalt ketten szerkesztjük - csak úgy mondom, az újaknak - és nevünk is van ám! Clau-chan és E - nem pedig kedves szerkesztők... Kellmes cseverészést!

 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2010-05-26
 
RIVÁLISOK

 

Riválisok

Mint minden idol-animében, itt is vannak rivális sztárok, akiknek az a céljuk, hogy tönkretegyék Kirari karrierjét. Ebben az animében 4 olyan rivális lányt lehet kiemelni, akik komolyan veszélyeztetik Kirari karrierjét. A riválisok próbálkozásai és gonoszkodásuk legtöbbször kudarccal végződik. 

Ogura Erina

Kirari első riválisa az ügynökségen belül lesz, a 14 éves Erina személyében. Erina igen bájos és szép lány, de nem gondolta volna, hogy akad a földön olyan lány, aki nála cukibb. Először akkor kerül összetűzésbe Kirarival, amikor ugyanazt a reklámot akarják megszerezni. Erina mindent bevet, hogy nyerjen, de végül kudarcot vall. Általában nevetséges és gyerekes trükköket vet be Kirari ellen, amik fordítva sülnek el. Mindenkit manipulál, egy igazi bőgőmasina. A sztáriskolában addig boldog, amíg mindenki a lába előtt hever, és őt dícséri. A csodálók száma az iskolán belül csak addig szárnyal az egekig, amíg Kirari az osztályába nem kerül. Erina ekkor méginkább megutálja Kirarit, és az iskolából is ki akarja rúgatni. Erina valójában nem mondható gonosznak, hiszen fizikailag nem árt Kirarinak. 

Todo Fubuki

A 14 éves Fubuki a rivális cégnek, a Higashiyama ügynökségnek az egyik alkalmazottja. Ő az első, akit a hideg és számító Higashiyama főnökasszony bevet Kirari ellen. Fubuki már egy befutott sztár. Nagyon híres topmodell, és énekesként is nagyon tehetséges. Nagyon beképzelt és lekezelő lány, de a Kirarival folytatott harcot komolyan veszi. Ő az egyetlen olyan rivális, aki a legtisztább játékosnak mondható. Komoly ellenfelet jelent Kirari számára. Fubuki a saját erejéből akarja legyőzni Kirarit, és nincs szüksége tisztességtelen eszközökre.

Amakawa Izumi

Izumi is ugyanannál az ügynökségnél dolgozik, mint Fubuki. Kirari riválisai közül Izumi az egyetlen olyan vetélytárs, aki fizikailag is veszélyt jelent hősnőnkre. Izumi nagyon féltékeny Kirarira, mégpedig Hiroto miatt. Izumi valójában egy fiú, aki szereti Hirotot, és nagyon rosszul esett neki, amikor látta Kirari és Hiroto csókját. Izumi és Hiroto gyerekkorukban barátok voltak, és Hiroto megígérte neki, hogy együtt válnak sztárrá. De a két család távol költözött egymástól, és Hiroto nem tartotta a szavát, mert Seijivel lett sztár. Izumi gyűlöli Kirarit, ugyanis, amíg Kirari a színen van, Hiroto vele nem fog foglalkozni. Sőt Hiroto egyszer meg is mondja neki, hogy hagyja békén Kirarit.

Minami Akane

Akane ugyanannál a cégnél dolgozik, mint Fubuki és Izumi. Kirisawa Aoi után őt tekintik bálványnak. Akane egy gyönyörű és kedves sztár, de sajnos nagyon alárendelő szerepet kap a történetben, ugyanis olyan, mint egy bábú. Minden kérdés nélkül végrehajtja főnökasszonya utasításait és parancsait, ezért igyekszik a legjobb képességei szerint legyőzni Kirarit. Azért is cselekszik szó nélkül, mert a főnökasszonya tette híressé, annak ellenére, hogy Akane nem tud táncolni, mert fiatalkorában megsérült. Akane közben sokat változik, hiszen alapjában véve ő egy kedves és jó ember. Mivel Akane jószívű, a későbbiekben Kirari szövetségesévé válik. 

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto